+   M A I L I N G L I S T E   +

Ved at tilmelde dig vores mailingliste, er du altid up-to-date med de seneste nyheder, koncertinformationer, konkurrencer og hvad der ellers måtte røre sig i vores lille verden.

Det eneste du skal gøre for at tilmelde dig, er at sende en blank e-mail til denne adresse - - og acceptere den bekræftelse, der efterfølgende bliver sendt til din mailboks. Er du allerede tilmeldt og ønsker at blive afmeldt, hvilket vi i øvrigt ikke lige umiddelbart kan se en eneste god grund til at du skulle ønske (!), er proceduren helt den samme. Du sender en blank mail til adressen - - og bekræfter i den efterfølgende mail.

VIGTIGT! Din e-mailadresse vil ikke blevet videregivet, solgt eller delt med andre bands, virksomheder, organisationer eller udeforstående tredjepersoner. Du forbliver helt og aldeles anonym, og de eneste informationer vi modtager, er din e-mailadresse. Husk venligst også at mails fra mailinglister ofte kan blive fanget og slettet, uden din viden, af et spamfilter. For at undgå at vores nyhedsbreve ikke lider denne grusomme og helt horrible skæbne, skal du indstille dit spamfilter til at acceptere mails fra breakeven.dk-domænet.